Ca psihoterapeut…
Am obținut diploma de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș – Bolyai, Cluj-Napoca. Apoi, diploma de masterat MSc în Psihologie Pozitivă și Coaching la Universitatea East London, Londra, din Marea Britanie. Am încheiat educația formală obținând diploma de masterat în psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie în cadrul masteratului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman.Din 2019 sunt membru în Colegiul Psihologilor din România și psihoterapeut practicant în supervizare, formare în psihoterapia cognitiv – comportamentală.
Interesele mele în domeniul psihoterapiei cuprind tratamentul tulburărilor de anxietate și fobii specifice, probleme de imagine corporală și tulburările alimentare, dificultăți de relaționare în cuplu. Sunt curioasă de subiecte precum jocul și creativitatea, intervenții și aplicații din psihologie pozitivă, distorsiunile cognitive și, nu în ultimul rând, beneficiile sportului pentru sănătatea mintală.
Ca om…
Formarea mea ca psihoterapeut este categoric influențată de activitățile mele personale. Mare parte din timpul liber îmi este ocupat de ieșitul în aer liber sau citit. Am multă energie și poftă de mișcare, iar dacă adaug și oamenii în această ecuație, am exact ceea ce îmi doresc. Urcatul pe munte și explorarea naturii este o altă pasiune care le îmbină armonios pe cele 3. Nu în ultimul rând, mă relaxez jucând boardgames și alte jocuri alături de prietenii dragi. Sunt foarte recunoscătoare că am cu cine să îmi împărtășesc pasiunile și îmi îndeplinesc visele.
Nu în ultimul rând, îmi place să citesc romane fantasy și să vizionez desene animate japoneze. Foarte rar îmi este jenă că îmi ocup timpul cu astfel de activității puerile și pe alocuri neproductive. Dar repede îmi amintesc că tot eu sunt cea care crede că viața nu merită luată atât de în serios. În plus, acele creații artistice despre care vorbesc nu încetează să mă surprindă și să mă impresioneze. În acele spații imaginare se poate observa creativitatea și potențialul minții umane.